NHL saamassa uuden jättisopimuksen? Erik Karlssonin megasopimuksen neuvotteluaikataulut selvillä

© Kuva: Getty Images

Erik Karlssonin seuraavaa sopimusta on spekuloitu jo siitä asti, kun hänet kaupattiin San Jose Sharksiin. Monet tahot odottivat seuran  ilmoittavan sopimuksesta heti siirron jälkeen, mutta jatkosopimusta ei ole saatu aikaiseksi.

Karlssonin alkukausi sujui kehnosti, ja markkina-arvo näytti osoittavan rajusti alaspäin. Viime aikoina hän on kuitenkin löytänyt entisaikojen vireensä ja merkkauttanut syöttöpisteen jokaisessa viimeisessä 14 ottelussa. Kukaan ei ole pystynyt samaan San Jose Sharksin seurahistoriassa.

Nyt aikataulu Karlssonin sopimusneuvotteluille on selvillä. Kiekkotoimittaja Pierre LeBrunin mukaan uutta kontraktia aletaan vääntämään All Star -tauon jälkeen.

Tällä hetkellä Karlsson nauttii 6,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa. Edessä on runsas palkankorotus, ja kymmenen miljoonan dollarin vuosipalkan raja ylittyy isolla todennäköisyydellä.