Tällä kaudella jo 60 pinnan rajan rikkoneet Winnipeg Jetsin tulikuumat hyökkääjät Blake Wheeler (kuvassa vas., 9+53=62) ja Mark Scheifele (kuvassa oik., 25+36=61) nousivat yöllä historialliseen sakkiin, kun jälkimmäisennäkin mainittu puhkaisi kyseisen rajan Boston-pelin kahdella syöttöpinnalla.

Duon pelaajat ovat vasta kolmannet koko Jetsin historiassa, jotka ovat pystyneet takomaan 60 pinnaa kasaan kauden 50 ensimmäisessä kamppailussa.

Temppu on luokkaa harvinainen, sillä aiemmin kyseisen kaltaista urotekoa on joukkueessa todistettu 1980-luvulla sen noin puolen välin paikkeilla.

StatsCentre

@StatsCentre
.@NHLJets got a win at BOS tonight, led by a combined 3 points from their top 2 scorers- the 1st of which by Mark Scheifele added them to this Winnipeg list of superb duos all-time

Pelaajat ovat Jetsin ylivoimaisia johtoaluksia. Joukkueen kolmanneksi tehokkain pelaaja on nimittäin Kyle Connor saldolla 21+19=40. Hän upotti viime yönä Boston Bruinsin 4-3-jatkoaikavoitossa iskettyään komeasti kypärätempun.

Mainittujen pelaajien vire on Winnipegille nyt erityisen tärkeää, kun esimerkiksi maalipörssin ykköspaikkaa yhdessä Scheifelen kanssa jakava Patrik Laine vaeltaa kaukana tasostaan.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:
Ennätykselliset pohjalukemat! Patrik Laine NHL-uransa isoimmissa vaikeuksissa

Patrik Laineen vaikea ottelu herätti keskustelua myös Pohjois-Amerikassa: ”Ei liikuta jalkoja, ei löydä maalipaikkoja”

+

NHL:n viime vuosien flopissa suut ammollaan? Uuden tähden älytön maalivire jatkuu edelleen

Halvalla lähti! Minnesota Wild kiinnitti kakkosvahtinsa jatkosopimukseen

Oho! Taas tehoille – Rasmus Ristolainen hiipinyt kuin varkain legendojen peesiin NHL:ssä

Carolina Hurricanes sorvasi jatkot mörssärihyökkääjänsä kanssa – hintalappu neljä miljoonaa