Kaapo Kakko listattiin ykköseksi – NHL:n kykyjenetsinnän pomolta hurja arvio: ”Yksi harvoista, jolla on…”

© Kuva: Getty Images
Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille

NHL:n Central Scouting -järjestö julkaisi maanantaina listauksen Euroopan ja Pohjois-Amerikan parhaista ensi kesänä varattavista kiekkolupauksista.

Euroopassa pelaavien kiekkolupausten piikkipaikkaa piti vähemmän yllättäen TPS:n suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko, jota on pidetty monissa kaavailuissa tulevan varaustilaisuuden TOP 2 -pelaajana.

– Kakko on erityisen taitava voimahyökkääjä, jolla on parhaillaan menossa toinen kausi Liigan kärkijoukkue TPS:ssä, jossa hän pelaa isossa roolissa. Hän on näyttänyt vakuuttavaa monipuolisuutta pelaamalla niin sentteriä kuin myös laitahyökkääjän tonttia. Hän on erittäin vahva kiekon kanssa ja maalin edessä. Hän myös näyttänyt olevansa valmis taistelemaan kansainvälisissä peleissä. Hän on yksi harvoista pelaajista, jolla on potentiaalia hypätä NHL:ään ensi kaudella, kykyjenetsinnän johtaja Dan Marr kehui suomalaista NHL.com-sivustolla.

Kakon pahin kilpakumppani on Yhdysvaltojen alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa pelaava hyökkääjä Jack Hughes, joka oli täysin odotetusti rankattu Pohjois-Amerikan ykköseksi.

LUE MYÖS: Häh? Nuorten sankari Kaapo Kakko palasi menneeseen, moitti itseään! ”On työkalut parempiinkin peliesityksiin”

Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille