Jättitreidi tekeillä? Saisiko tämä tähtihyökkääjä Patrik Laineen jälleen liekkeihin?

© Kuva: Getty Images

Varjojen mailla joulukuun alusta saakka vaellellut Winnipeg Jetsin Patrik Laine saattaa olla saamassa varsin nimekästä apua maalinteko-ongelmiinsa jo lähiaikoina.

Stanley Cupista tällä kaudella tosissaan taistelevan Jetsin on saatava tehoja irti nyt nähtyä laajemmalta rintamalta, minkä vuoksi seura kaavaileekin arvostetun The Athletic -sivuston mukaan vahvistusta hyökkäyksensä top 6 -osastolle vielä ennen helmikuun lopun siirtotakarajaa.

Sivusto nostaa esille jo pudotuspelihaaveensa haudanneen Philadelphia Flyersin tähtilaitahyökkääjä Wayne Simmondsin, joka pelaa parhaillaan sopimuksensa viimeistä kautta.

The Athletic uskoo 30-vuotiaan voimahyökkääjän avittavan Laineen maalivirettä eri tavalla kuin miehen nykyiset ketjukaverit Bryan Little ja Jack Roslovic, joiden kanssa suomalaistähden kemia on ollut täysin olematonta.

44 pelissä 24 maalia tällä kaudella iskenyt Laine on onnistunut viimeisen 12 ottelun aikana maalinteossa vain kertaalleen. Simmonds puolestaan on iskenyt täydessä kaaoksessa olevan Flyersin riveissä 44 ottelussa tehot 13+6. Simmonds on edelleen pistesarakkeensa osoittamaa lukemaa parempi pelimies, joka luo omalla koollaan tilaa muille kentällisen pelaajille. Tämä puolestaan saattaisi olla tuhoisa yhdistelmä yhdistettynä Laineen maalintekotaitoon.

Nyt jos koskaan Jetsin seurajohdon kannattaisikin olla hereillä – Stanley Cupia kun harvoin voitetaan yhden tuloksentekoon kykenevän ketjun varassa.

LUE MYÖS: Patrik Laine ei ole yksin – myös toinen NHL-maalitykki vaeltaa varjojen mailla!