Jättimäinen paukku! Tätä ei olla nähty vielä kertaakaan – superyllättäjä Liigan joulukuun pelaaja

© Kuva: Juha Tamminen

Liiga tiedotti keskiviikkona kotisivuillaan, että Sport-pakki Tony Sund on valittu sarjan joulukuun kuukauden pelaajaksi.

Sivuilla muistutettiin, että läpimurtokauttaan tahkoava puolustaja pelasi joulukuussa kymmenen ottelua todella komein tehoin 3+7=10. Liigan kuukauden tehokkain puolustaja oli näkyvässä roolissa usein otteluiden ratkaisuhetkillä.

23-vuotias Sund laukoi nimittäin kaksi voittomaalia ja oli neljä kertaa jäällä, kun Sport käänsi ottelun voitokseen jatkoajalla. Pedersörestä lähtöisin oleva puolustaja takoi viime kaudella ennätyspisteikseen 2+7=9, mutta nyt saldo on tuohon verrattuna häkellyttävä 4+16=20.

Sundin kovimmat haastajat joulukuun parasta pelaajaa valittaessa olivat Kärppien hyökkääjä Ville Leskinen ja Lukon maalivahti Oskari Setänen.

Sportilaiset eivät ole kertaakaan päässeet nauttimaan kyseistä kunniaa sitten kauden 2014-15, joka oli joukkueen ensimmäinen pääsarjassa sen noustua uudelleen Liigaan.

Tällä kaudella marraskuun kuukauden pelaaja oli HPK:n tehohyökkääjä Teemu Turunen, lokakuussa tittelin vei Kärppien tähtivahti Veini Vehviläinen ja syyskuussa HIFK:n tehokas Erik Thorell.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.