Järisyttävä huhu: Kasperi Kapanen kaupataan Leijonat-tähtien seurakaveriksi?

© Kuva: Getty Images

Hyökkääjä Kasperi Kapanen saattaa viilettää tulevaisuudessa muulla kuin Toronto Maple Leafsin riveissä.

Mediajätti TSN uutisoi nimittäin verkkosivuillaan, että Maple Leafs etsii markkinoilta yhä luottopuolustajaa, joka voisi löytyä Carolina Hurricanesin riveistä.

TSN:n tietojen mukaan Hurricanes-johto voisi luopua tietyissä tapauksissa ainakin sellaisista nimistä kuin Brett PescestäJustin Faulkista tai Dougie Hamiltonista. Kyseisestä kolmikosta etenkin Faulk kiinnostaa Torontossa.

Mikäli Hurricanes-puolustaja vaihtaisi maisemaa, haluaisi seura vaihdossa nuoren ja nopean hyökkääjän, jolla olisi potentiaalia kärkiketjuihin. Tässä tapauksessa huimasti kehittynyt Kapanen voisi olla erinomainen vaihtoehto.