Hulvatonta! Selostaja yllätettiin kesken ottelun – auto väärässä paikassa: ”Voi perkale – viekööt vaikka hinaajalla!”

© Kuva: Ilari Isotalo

Mestis-ottelun selostamassa koettiin keskiviikkoiltana mielenkiintoinen tilanne.

Elisa Viihteeltä näkyneen Heinolan Peliittojen ja Joensuun Jokipoikien välisen ottelun huvittavin tilanne tapahtui kuuluttajan ja selostajan välillä, sillä selostaja oli parkkeerannut autonsa väärään paikkaan ja tieto tuli yllätyksenä kesken ottelun.

Selostaja reagoi kuitenkin asiaan huvittavan rennosti.

– Ikään kuin olisin kuullut oman rekisterinumeron juuri tuolla kuulutettavana. No ihan välittömästi en lähde sitä siirtämään. Viekööt vaikka hinaajalla tai tehkööt mitä lystää, selostaja totesi ja jatkoi:

–  Voi perkale kaikkea sitä pitääkin sattua!

Voit kuunnella selostajan hulvattoman reaktion alta tai täältä.