Historiankirjat uusiksi jo lähipäivinä? Tulikuuma hyökkääjä uhkaa Juhamatti Aaltosen komeaa ennätystä

© Kuva: Getty Images
Teemu Pukki tekee maalin - saat jättikertoimen 25,00

Kun Jokerit on jo paikkansa KHL:n pudotuspeleistä varmistanut, kohdistuu kenties suurin mielenkiinto iltapäivän Sibir Novosibirsk -ottelussa Nicklas Jensenin suuntaan. Torstaina kakkosketjun oikeassa laidassa hyökkäävä tanskalainen on iskenyt pisteitä jo 12 kamppailussa peräkkäin.

Laituri on tehnyt putken aikana tehot 9+14=13. Jokereiden sisäinen ennätys KHL:ssä on Juhamatti Aaltosen nimissä. Taikuri taikoi kaudella 2014-15 peräti 13 pelissä putkeen pisteille, ja yhteensä niitä kertyi komeasti 4+11=15.

Aaltosen rekordi voi mennä romukoppaan lauantaina helsinkiläisjoukkueen vieraillessa kazakstanilaisen Barys Astanan kotiluolassa.

Sitä ennen ohjelmassa on kuitenkin torstai-iltapäivän peli. Jokerien rosterin näet tästä tai alhaalta.

Teemu Pukki tekee maalin - saat jättikertoimen 25,00