Viimeistä sopimuskauttaan NHL-seura Columbus Blue Jacketsin riveissä pelaavaa supertähti Artemi Panarinia yritetään saada jäämään seuraan ilmeisesti koko paikallisen yhteisön voimin.

Ensimmäisenä palveluksiaan tarjosi paikallinen vodkayritys, joka tarjosi tienvarsimainoksessaan väkijuoman ystäväksi tunnustautuneelle venäläistaiturille koko loppuelämän ilmaiset vodkat vastineena siitä, että tämä suostuu allekirjoittamaan jatkosopimuksen Blue Jacketsin kanssa.

Nyt mukaan talkoisiin on lähtenyt paikallinen hammaslääkärifirma, joka tarjoaa omassa plakaatissaan 27-vuotiaalle venäläiselle ilmaista hammashoidot koko loppuelämäksi.

Kieltämättä mukavia bonuksia mahdollisen jatkosopimuksen kylkeen, joskaan tämän miehen kohdalla kukkaron pohja tuskin tulisi vastaan muutenkaan. Miehen nimittäin uskotaan kuittaavan tulevasta sopimuksestaan noin 10 miljoonaa dollaria vuodessa.

A second billboard to get Panarin to stay has gone up in Columbus