Ässien tyhjennysmyynti jättää seuran noloon asemaan – kurjuuden taso ennenkuulumaton

© Kuva: Juha Tamminen

Porin Ässät aloittivat joukkueensa tyhjennysmyynnin jo harvinaisen aikaisin. Joukkueen parhaimmistosta ovat lähteneet jo muun muassa Sakari Salminen sekä Jarno Kärki.

Ennen tyhjennysmyyntiäkään joukkue ei pursunnut tähtistatuksen pelaajia, mutta nyt taso on jo suorastaan kiusallisen kehno. Joukkueen kultakypärää kantaa hyökkääjä Peter Tiivola. Hänellä on kasassa 32 pelatun ottelun jälkeen tehot 6+8. Esimerkiksi Liigaa johtavilla Kärpillä on 13 enemmän pisteitä tehnyttä pelaajaa kuin Ässien tehoykkönen.

Leveys ei korvaa ykköstykkien puutetta Ässien tapauksessa. Joukkueessa on Tiivolan lisäksi vain kaksi muuta pelaajaa, jotka ovat tehneet yli kymmenen tehopistettä. Ässät on pelannut tällä kaudella 42 ottelua.