AL: Karusti loukkaantuneen kultaleijonan tilanteesta uutta tietoa – ”Jos on tulehtumis- tai muu vaara…”

© Kuva: Juha Tamminen

Nappaa riskitön veto ja tienaa Mestiksen finaalista jopa 485 euroa!

Aamulehti kirjoitti tiistaina, että lauantain Lukko-ottelussa Justin Danforthin luistimesta ikävän näköisen viillon ranteeseensa saanut Ilves-pakki Oskari Laaksonen oli jo alkuviikosta joukkueen mukana kuivaharjoituksissa.

Tuore nuorten maailmanmestari kävi aviisin mukaan maanantaina lääkärin tutkimuksissa. Päävalmentaja Karri Kivi ei osannut vielä sanoa, milloin läpimurtopuolustaja on valmis kaukaloon.

– Pelilupa on lääkäristä kiinni. Se on selvä, ettemme ota nuoren miehen kanssa minkäänlaisia riskejä. Jos on tulehtumis- tai jokin muu vaara, niin hän ei pelaa, vuonna 2014 nuorten MM-kultaa luotsina voittanut Kivi sanoi.

Lauantain tilanne oli pelottavan näköinen, kun Laaksosen menetti jokseenkin paljon verta. Maalineduskamppailussa loukkaantunut pakki näytti itsekin säikähtävän tilannetta videotallenteiden perusteella.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Mestiksen finaalista jopa 485 euroa!