AL: Karusti loukkaantuneen kultaleijonan tilanteesta uutta tietoa – ”Jos on tulehtumis- tai muu vaara…”

© Kuva: Juha Tamminen
Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille

Aamulehti kirjoitti tiistaina, että lauantain Lukko-ottelussa Justin Danforthin luistimesta ikävän näköisen viillon ranteeseensa saanut Ilves-pakki Oskari Laaksonen oli jo alkuviikosta joukkueen mukana kuivaharjoituksissa.

Tuore nuorten maailmanmestari kävi aviisin mukaan maanantaina lääkärin tutkimuksissa. Päävalmentaja Karri Kivi ei osannut vielä sanoa, milloin läpimurtopuolustaja on valmis kaukaloon.

– Pelilupa on lääkäristä kiinni. Se on selvä, ettemme ota nuoren miehen kanssa minkäänlaisia riskejä. Jos on tulehtumis- tai jokin muu vaara, niin hän ei pelaa, vuonna 2014 nuorten MM-kultaa luotsina voittanut Kivi sanoi.

Lauantain tilanne oli pelottavan näköinen, kun Laaksosen menetti jokseenkin paljon verta. Maalineduskamppailussa loukkaantunut pakki näytti itsekin säikähtävän tilannetta videotallenteiden perusteella.

Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille