Video: Sami Vataselta uskomaton pelastus NHL:ssä – joukkuekaverit juhlivat toisessa päässä

© Kuva: Getty Images
Leijonille jättikerroin 5,00 MM-finaaliin

Sami Vatanen näytti viime yönä, että hänellä olisi ollut rahkeet maalivahdinkin uraan. Ottawa Senatorsin Brady Tkachuk iski kiekon rystyllä tyhjänä ammottavaan maaliin. Vatanen kuitenkin venyi uskomattomaan mailatorjuntaan maalivahtinsa takana.

Ottawan viisikko oli syvällä hyökkäysalueella, ja Vatasen torjunta päästi Kyle Palmierin läpiajoon. Tuulen lailla luistellut Taylor Hall nousi joukkuekaverinsa rinnalle ja iski namupassista joukkueensa illan neljännen maalin.

Vatanen kaupattiin kesken viime kauden Anaheim Ducksista New Jersey Devilsiin. Suomalaispuolustaja on tehnyt kauden 30 ottelussa tehot 2+11.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Leijonille jättikerroin 5,00 MM-finaaliin