Video: Aleksander Barkovin korismatsille ikävä käänne – sai iskun superstaran polvesta

© Kuva: Getty Images

Aleksander Barkov koki viime yönä kovia. Ei kuitenkaan NHL-kaukalossa vaan NBA-kentän laidalla.

Hän oli seuraamassa paikallisen Miami Heatin korismatsia eturivin paikalta. Heatin korislegenda Dwyane Wade pelasi niin intohimoisesti, että lennähti katsomoon. Samalla hän tuli potkaisseeksi Barkovia kipeännäköisesti polvella päähän.

Vaikka Barkov on Florida Panthersin kapteeni, Dwyane Wade on alueella selvästi isompi nimi. Komealla urallaan Wade on voittanut kolme mestaruutta ja parhaimmillaan hän on nauttinut 23,2 miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

Voit katsoa tilanteen alta. Barkov on eturivissä harmaassa paidassa.

Lue myös: Aleksander Barkovilla huikea ilta: takoi hurjat tehot tulikuuman vahdin selän taakse

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️