Colorado Avalanchen Mikko Rantanen jatkoi tutulla kaavalla varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa pelatussa Detroit Red Wings-ottelussa.

Rantanen antoi syötön joukkueensa molempiin osumiin, kun Avalanche kaatoi Red Wingsin vieraissa 2-0.

Tulikuuma suomalaistähti syötti ensin Nathan MacKinnonin iskemän ylivoimamaaliin toisen erän alussa ja antoi myös passin Gabriel Landeskogin kolmannessa erässä tyhjään maaliin tekemään ottelun päätösosumaan.

Rantasen pisteputki nousi samalla jo kahdeksan ottelun mittaiseksi. Koko kauden pinnat pistepörssin ykkösellä ovat nyt 11+34=45. Kakkospaikkaa tilastossa pitää ketjukaveri MacKinnon, joka on kahden pisteen päässä suomalaisista. Kolmantensa oleva Tampa Bay Lightning-tähti Nikita Kutsherov on Rantasesta jo seitsemän pinnan päässä.

Voit katsoa Rantasen namupassin alla olevalta videolta tai täältä.