TPS:n kolossihyökkääjältä suorat sanat paljon puhuttavasta asiasta: ”kaikel kunnioituksel valmentajii kohtaa mut ette te niin sateentekijöit oo”

© Kuva: Juha Tamminen

Kotimaisessa Liigassa pelattiin perjantaina viimeiset ottelut ennen muutaman päivän joulutaukoa.

Tauon aikana sarjan joukkueet eivät pelaajayhdistyksen sopimuksen mukaisesti saa järjestää joukkueharjoituksia.

Asia on herättänyt kritiikkiä, mutta TPS:n aina sanavalmis kolossihyökkääjä Jonne Virtanen ei arvostelua ymmärrä.

– Oon nyt jo parista eripaikast kuullu et miten voi olla kiellettyä reenata 25 päivä ja heti 26 pelataa (loukkaantumisriski jne.) Jos ei ammattilaisurheilus pysty itsestään NELJÄÄ päivää pitämään huolta nii et loukkaantumisriski ei kasva ni sit pitää keksii itellee muita hommii, Virtanen täräyttää värikkääseen tyyliinsä Twitter-tilillään.

Hän muistuttaa myös eräästä olennaisesta seikasta

– Lisäks melkee jokasel joukkoeel o vapaaehtoset reenit 25päivä ilman koutsei ni kaikel kunnioituksel valmentajii kohtaa mut ette te niin sateentekijöit oo et siin yhdes reenis teijän paikalolol ois mitään mullistavaa vaikutust, Virtanen painottaa.