Täydellinen piikki! Kovia kokenut Kasperi Kapanen tehoili, ”nöyryytti” ruotsalaistähteä ja nousi paikalleen

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapasen ylle vyöryi taannoin synkkiä pilviä, sillä paluun tehnyt ruotsalainen William Nylander asetettiin alle 20-vuotiaiden maailmanmestarin aiemmalle pelipaikalle Auston Matthewsin ja Patrick Marleaun vierelle viime yön Detroit Red Wings -peliin.

Suomalaisen pikakiiturin kohtalona oli puolestaan viilettää kolmosketjussa Andreas Johnssonin ja Nazem Kadrin kanssa.

Tällä kaudella tehot 11+10=21 viimeistellyt Kapanen antoi kuitenkin yön pelissä parhaan mahdollisen piikin oikeastaan jokaiseen suuntaan valmennusjohtoa myöten.

Pisteet 1+1=2 viimeistelleen suomalaisen kohdalla ainakin se kävi selväksi, että hänen paikkansa on edelleen tulosta tekevissä kärkiketjuissa – kun ennen ottelua tullut pudotus alemmaksi ei horjuttanut millään tavalla.

Suomalaistaiturin maalin ja maaliin johtaneen syötön löydät napsauttamalla tätä.

Kapasen komea iltapuhde huipentui siihen, että hänet nostettiin pelin loppupuolella ykkösketjuun. Viime kaudella yhteensä 65 pinnaa iskenyt ja vasta nyt kuluvan sesongin ensimmäisen ottelunsa pelannut Nylander puolestaan koki jonkinlaisen ”nöyryytyksen”, kun hänet pudotettiin alempiin ketjuihin.

Lisäksi sanotaan, että toisen epäonni on toisen onni. Tuo päti myös perjantaiyön ottelussa Nylanderin jäätyä kokonaan pisteittä.

Itse kamppailun Toronto hävisi numeroin 4-5 jatkoajan jälkeen.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…