Suomalaispakista kehittyi pelätty NHL-tähtien pimentäjä – pelitoveri ylistää: ”Olet todellinen soturi – tapoit jätkiä siellä”

© Kuva: Getty Images
NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Dallas Starsin suomalaispuolustaja Esa Lindell on noussut kaikessa hiljaisuudessa NHL:n puolustavien puolustajien eliittiin.

Lindell onnistui pitämään tiistain vastaisen yön NHL-kierroksella Edmonton Oilersin tähdet aivan pimennossa, kun Stars voitti loppulukemin 4-1. 24-vuotias Jokerit-kasvatti pelasi ottelussa lähes 25 minuuttia, antoi viisi taklausta ja viimeisteli lopussa tyhjiin kauden neljännen osumansa.

Voitetun ottelun jälkeen Starsin loukkaantunut ykköspakki John Klingberg tuli innoissaan Lindellin luokse.

– Olet todellinen soturi. Kuinka monta taklausta sulla oikein oli? Tapoit jätkiä siellä, Klingberg hehkutti NHL.comin mukaan.

Myös Stars-hyökkääjä Brett Richie on noteerannut Lindellin huiman kehityksen.

– Hän on ottanut ison harppauksen. Hän on ollut todellinen hirviö meille. Hänestä on kehittynyt kärkipuolustaja NHL:ään. Mielestäni hän oli pitkään todella aliarvostettu, mutta nyt vihdoin ihmiset ovat alkaneet huomaamaan hänet. Varsinkin, kun Klingberg on ollut poissa, hän on noussut vielä enemmän esiin, Richie kehui pelitoveriaan.

Starsin päävalmentaja Jim Montgomery on pitänyt näkemästään.

– Mielestäni hän oli tänään ”dynamiittia”. Hän lukee hyökkäyksiä niin nopeasti sekä hän otti ihmisiin hyvin kontaktia. Hän tiesi missä kaikki vastustajat olivat ennen kuin he edes olivat siellä. Ei voi edes mitata kuinka tärkeä hän on ollut meille, varsinkin nyt, kun Klingberg on ollut loukkaantuneena. Kun saamme Klingbergin takaisin, meidän puolustuksen top-3 on aika ilmiömäinen kolmikko, Montgomery ylisti ja viittasi kolmannella puolustajalla nuoreen Miro Heiskaseen.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!