Oho! Liiga-joukkue räväyttää, pukeutuu illan ottelussaan poikkeukselliseen väriin – ”Jakoi kovasti mielipiteitä”

© Kuva: Pekka Mäntylä

SaiPa räväyttää tämäniltaisessa kotiottelussaan Pelicansia vastaan ja esiityy tavanomaisesta poiketen valkoisessa pelipaidassa.

Seuran nettisivulla julkaistun tiedotteen mukaan kyseessä ei ole teemapaita vaan niin sanottu perjantaipaita.

SaiPan viestintä- ja markkinointijohtaja Jussi Viljakaisen mukaan kolmannelle viralliselle pelipaidalle on kannattajien keskuudessa tilausta. Tämä kävi ilmi, kun A-nuorille teetettiin aiemmin syksyllä valkoiset pelipaidat.

– Kysyimme silloin somessa, haluttaisiinko samanlaiset paidat nähdä myös liigajoukkueen päällä. 80 prosenttia vastaajista kannatti kolmatta, valkoista paitaa. Mutta samalla tuli ilmi kyllä myös se, että paidan väri jakoi kovasti mielipiteitä eli vastustustakin sille on, Viljakainen toteaa tiedotteeessa.

SaiPan peliasuissa on historian varrella nähty keltaisen ja mustan lisäksi myös sinistä ja punaista. Valkoinen värikään ei ole SaiPalle vieras, sillä seurahistorian ensimmäiset pelipaidat olivat nimenomaan valkoiset Argentiina-säkeistä tehdyt paidat.

Lappeenrantalaisseuran tarkoituksena on jatkossa käyttää valkoista paitaa perjantaisin pelattavissa otteluissa, mutta se kuuntelee ensin kannattajiensa mielipidettä nyt pelattavan ottelun jälkeen.