Winnipeg Jetsin lentokeli NHL-jäillä jatkui sen napattua viime yönä viime hetken 0-1-vierasvoiton Vancouver Canucksista.

13 viime ottelustaan kahta vaille kaikki voittaneen joukkueen taistelun ruumiillistuma yön ottelussa oli 32-vuotias kapteeni Blake Wheeler, joka todellakin johti esimerkillään muita.

Jenkkihyökkääjä sai nimittäin todella mojovan osuman kovaa laukovan puolustaja Dustin Byfuglienin lämäristä, joka kilahti suoraan kapteenin kulkusille. Wheelerin soturinluonteesta jotain kertoo se, että mieheltä jäi välistä ainoastaan yksi vaihto ennen kuin tämä palasi takaisin kaukaloon.

Miehen esimerkki ei jäänyt huomaamatta myöskään Jetsin päävalmentaja Paul Mauricelta, joka ylisti kippariaan varsin painavin sanankääntein.

– Hän on kenties kovin pelaaja jota olen koskaan valmentanut. Olen valmentanut pelaajia, jotka pelaavat kylkiluut murtuneena tai polvi säpäleinä, mutta Wheeler on oma lukunsa. Hän palaa kaukaloon tilanteissa, joissa et totisesti uskoisi sen olevan enää mahdollista, Maurice kehuu kapteeniaan <em>Winnipeg Sunin</em> haastattelussa.

Koko organisaation Winnipegissä oloajan seuraa edustanut jenkkilaituri on tuikitärkeä kaveri joukkueelleen myös pelillisesti. Yksi NHL:n parhaista syöttelijöistä on iskenyt tällä kaudella tauluun tehot 5+43=48. Mies johtaa NHL:n syöttötilastoa yhdessä Colorado Avalanchen suomalaistähti <strong>Mikko Rantasen</strong> kanssa.

Katso video kipeästä tilanteesta alta:

Daily Faceoff

@DailyFaceoff
101.3 MPH slapshot to the dick 👀

&nbsp;