Mestiksessä viidettä paikkaa miehittävä ja ainoastaan seitsemän pinnan päässä sarjakärki LeKiä perässä olevan Jokipoikien mahdollinen menestys keskiviikkoillan pelissä ei pitäisi jäädä kiinni ainakaan joukkueen faneista.

Joukkue oli lisännyt Facebook-tilillensä komean videon mitä ilmeisemmin keskiviikon aamujäiltä, joihin joensuulaiset saivat mieletöntä tukea. Tällä kertaa muutaman fanin muodostama ryhmä kailotti tyhjillään ammottaneessa katsomossa ”Jokipo”-huutoja.

– Meillä on paras faniryhmä! Kiitokset Susirajan Punamustat hienosta eleestä ja tsempeistä illan otteluun! joensuulaisjoukkue kiitteli videon yhteydessä sanomaa sydän- ja liekkihymiöillä vahvistaen.

Jokipojat joutuu keskiviikkona kovaan testiin, kun se isännöi ”kuuden pisteen pelissä” Ketterää. Imatralaisjoukkue on sarjan tiukassa ylemmässä keskikastissa vain kaksi pinnaa ylempänä neljäntenä.

Mestiksessä pelataan tänään viiden ottelun kierros alkaen kello 18.30. Lisäksi sarjakolmonen TUTO kohtaa harjoitusottelussa eksoottisen Puolan maajoukkueen.