NHL-ura paketissa? Jussi Jokisen perässä useita eri seuroja – entinen Leijonat-luotsi kävi tarkkailemassa

© Kuva: Getty Images

Jussi Jokinen kiinnostaa tällä hetkellä useita eurooppalaisseuroja, paljastaa sveitsiläislehti Tages-Anzeiger.

Lehden saamien tietojen 35-vuotiaan suomalaishyökkääjän kintereillä on ainakin useita eri NLA-seuroja. Suomalaisittain mielenkiintoisin uutinen kuitenkin lienee se, että SC Bernin päävalmentaja Kari Jalonen on käväissyt seuraamassa Jokisen viime aikaisia otteita.

Suomalaiskonkarin kohdalla SC Bern voisi olla potentiaalinen seuravaihtoehto entuudestaan tutun päävalmentajan sekä laadukkaan kokoonpanon myötä. Jokinen haaveilee kuitenkin yhä NHL-sopimuksesta, jollaista tuskin tippuu enää tarjolle.

Suomalaishyökkääjä pelasi marraskuussa hetken aikaa EHC Klotenin riveissä antaakseen näyttöjä muille seuroille. Seitsemään otteluun Jokinen viimeisteli upeat 12 (2+10) tehopistettä.