NHL-supertähti haluaa isompaa palkkaa, eikä häpeä myöntää sitä: ”Raha on vapautta – ei tarvitse nuolla kenenkään p*rsettä”

© Kuva: Getty Images

Uutisoimme aikaisemmin tänään, kuinka venäläishyökkääjä Artemi Panarin käänsi kelkkansa viime kesän lausuntojen suhteen ja päätti vielä yrittää neuvotella jatkosta Columbus Blue Jacketsin kanssa.

Jääkiekkoilijat harvoin haluavat puhua palkastaan, mutta Panarin tekee tässä asiassa iloisen poikkeuksen. Rutiköyhistä oloista tähtiin noussut 27-vuotias venäläinen myöntää julkisesti haluavansa enemmän rahaa.

– Raha ei ole hölynpölyä. Kaikki haluavat elää hyvin. Muistan kuinka unelmoin lapsuudessani hienosta autosta. Se kasvatti nälkääni ja pääsin tavoitteisiini. Ihmiset varmaan sanovat minusta: ”rahanhimoinen koira!” Panarin avautui Soviet Sportin haastattelussa.

Panarin näkee isomman palkan turvana itselleen ja läheisilleen.

– Katsoin Maxim Galkinin (Venäjän Haluatko Miljonääriksi -ohjelman juontaja) haastattelun ja hän sanoi, että: ”Raha on vapautta”. Silloin et ole riippuvainen kenestäkään. Silloin voi asua missä haluaa. Silloin ei joudu nuolemaan kenenkään p*rsettä. On harmillista niille ihmisille, jotka on pakotettu tekemään asioita, koska hänen pomonsa on häntä ylempänä. Ihmisellä voi olla paljon lapsia, mutta ei tarpeeksi isoa palkkaa hoitaa heitä. Tai sitten voi olla terveysongelmia. Se on todella vaikeaa. Joten raha antaa mahdollisuuden olla riippumaton kenestäkään, Panarin jatkoi.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!