Muistatko Pelicansin Severi Lahtisen, 19, maagiset rangaistuslaukaukset, jotka hän päätti tällaiseen tai tällaiseen kynään?

Vaikka soolot näyttävät tavallisen taatelintallaajan silmiin maagisilta, eivät ne lahtelaishyökkääjän mukaan vaadi mitään erikoisia poppakonsteja.

– En oikein ikinä ole osannut vastata tuohon. Varmaan tulevat sieltä, kun pienempänä olen pelannut rullaluistimilla ja siinä treenailin kaikenlaista, Liigan oma valopilkku miettii SuomiKiekko-sivuston haastattelussa.

– Ehkä C-junnuista lähtien on tullut kokeiltua rankkareita enemmän. Siellä pystyi kokeilemaan, kun ei pelattu niin tosissaan. Ne ovat onnistuneet ja mietin, ettei miksi täälläkin kokeilisi, Mestiksessä Peliitoissa jo viime kaudella 2017-18 kultaista kypärääkin kantanut lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti virnistelee.

Yllä olevista linkeistä ensimmäisessä Lahtinen viilettää Peliittojen paidassa. Hän yritti samanlaista Liigan Sport-pelissä syksyllä, siinä onnistumatta. Vaikka tuo soolo ei mennyt sisään, on nuorukainen varustettu huimalla itseluottamuksella.

– Joo, yritin sellaista. Se veskari varmaan oli katsonut minua aiemmin. Pitsiturnauksessa tein saman, että vien kiekon ensiksi rystylle ja toisessa pelissä yritin kämmenelle. Se varmaan tiesi.

– Pitää ensi kerralla tehdä joku ihan toinen, Liigassa tällä kaudella ennen viime perjantain KooKoo-peliä 24 kamppailussa tehot 1+7=8 summannut taiturimainen hyökkääjä virnistelee.

Juttutuokio käytiin marraskuussa pelatun Pelicans-JYP-ottelun jälkeen ja haastattelu kirjoitettiin ennen lahtelaisten ja KooKoon 21. joulukuuta pelattua ottelua.