Montrealin suomalaiskaksikon maalissa kemiat ovat kohdillaan – katso video

© Kuva: Getty Images
Leijonat kohtaa EHT:ssä Tshekin! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Montreal Canadiensin Artturi Lehkonen vastasi yön NHL-kierroksen ainoasta suomalaisosumasta. Syötön maaliin tarjoili kukapa muu kuin Jesperi Kotkaniemi. Montreal voitti ottelun Ottawa Senatorsia vastaan lukemin 5-2.

Kotkaniemi sai kiekon itselleen pieneen tilaan ja kovaan vauhtiin. Kemiat Lehkosen kanssa ovat näemmä kohdillaan, sillä vaikeasti paikastakin suomalaistulokas onnistui löytämään ketjukaverinsa mailan maalin edustalta. Lehkosen tehtäväksi jäi vain napauttaa kiekko sisään.

23-vuotias Lehkonen pelaa vahvaa kautta. 28 ottelussa hyökkääjä on tehnyt tehot 5+10. Numerot ovat hänelle poikkeukselliset, sillä ennemmin hän on kunnostautunut enemmän maalintekijänä kuin syöttäjänä.

Tulokas Kotkaniemi on tehnyt 28 ottelussa tehot 3+10.

Lue myös: Patrik Laine hehkuttaa suomalaistulokasta: ”On hienoa nähdä hänen pärjäävän hyvin”

Leijonat kohtaa EHT:ssä Tshekin! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!