Montrealin suomalaiskaksikon maalissa kemiat ovat kohdillaan – katso video

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin Artturi Lehkonen vastasi yön NHL-kierroksen ainoasta suomalaisosumasta. Syötön maaliin tarjoili kukapa muu kuin Jesperi Kotkaniemi. Montreal voitti ottelun Ottawa Senatorsia vastaan lukemin 5-2.

Kotkaniemi sai kiekon itselleen pieneen tilaan ja kovaan vauhtiin. Kemiat Lehkosen kanssa ovat näemmä kohdillaan, sillä vaikeasti paikastakin suomalaistulokas onnistui löytämään ketjukaverinsa mailan maalin edustalta. Lehkosen tehtäväksi jäi vain napauttaa kiekko sisään.

23-vuotias Lehkonen pelaa vahvaa kautta. 28 ottelussa hyökkääjä on tehnyt tehot 5+10. Numerot ovat hänelle poikkeukselliset, sillä ennemmin hän on kunnostautunut enemmän maalintekijänä kuin syöttäjänä.

Tulokas Kotkaniemi on tehnyt 28 ottelussa tehot 3+10.

Lue myös: Patrik Laine hehkuttaa suomalaistulokasta: ”On hienoa nähdä hänen pärjäävän hyvin”


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.