Miten tämä on edes mahdollista? Mikko Rantasen tähdittämän superketjun tilastot hämmästyttävät

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchen ykkösketju on ollut koko syyskauden täysin pitelemätön.

Mikko Rantanen, Nathan MacKinnon ja Gabriel Landeskog ovat tehtailleet NHL:ssä 33 otteluun älyttömät 148 tehopistettä. Rantanen on tällä hetkellä NHL:n pistepörssin ykkösenä, MacKinnon kakkosena ja Landeskog sijalla 13.

Avalanchen ykkösketjun käsittämättömästä pistetehtailusta omaa kieltään kertoo se, että ketju on tehnyt enemmän tehopisteitä kuin koko Los Angeles Kingsin hyökkäyskalusto.

Tilastoihin perustuva Sportsnet Stats –tili kertoo Twitterissä, että Los Angeles Kingsin kaikki hyökkääjät ovat summanneet yhteensä tähän mennessä 142 tehopistettä, joka on kuusi tehopistettä vähemmän kuin pelkällä Avalanchen ykkösketjulla.