Tampereen Ilveksen sometiimi piristi leppoisaa sunnuntaipäivää muistelemalla nykyään Pohjois-Amerikassa vaikuttavan hyökkääjä Ville Meskasen ikimuistoista päivää tasan neljä vuotta sitten.

Tuolloin 19-vuotias Meskanen onnistui vasta uransa toisessa Liiga-ottelussa täräyttämään hattutempun TPS:ää vastaan.

Ilveksen kysyessä ex-laiturinsa muistoja tapahtuneesta, oli tällä jakaa hauska tarina.

– Muistan tosta päivästä noi maalit ja että unohdin kotiavaimet enkä päässy himaan aamutreenien jälkeen ja päädyin ottaa päikkärit autossa, ennen peliä fiilis oli että koitetaan vaan selviytyä tästä päivästä, Meskanen kirjoitti Twitter-julkaisussaan.

Ottelun maalit jäivät lopulta hyökkääjän tuon kauden ainoiksi Liigassa ja varsinaisen läpimurtonsa Ilves-paidassa Meskanen teki viime kaudella nakuttelemalla 48 ottelussa upeat 44 (24+20) tehopistettä, jotka herättivät myös NHL-seura New York Rangersin kiinnostuksen.

Vielä toistaiseksi pelipaikka on ollut Rangersin farmiseura Hartford Wolf Packissa, jossa Meskasen saldo 33 ottelun jälkeen on 7+12=19.

Ville Meskanen

@MeskanenVille

Tampereen Ilves

@ilveshockey
👋🏼😊 Hei @MeskanenVille, muistatko vielä tämän?
_______________
Tänä päivänä neljä vuotta sitten Ville Meskanen teki hattutempun uransa toisessa Liiga-ottelussa. 🎩🎩🎩

#Ilves #IlvesHistoria #Liiga
Muistan tosta päivästä noi maalit ja että unohdin kotiavaimet enkä pääsy himaan aamu treenien jälkeen ja päädyin ottaa päikkärit autossa, ennen peliä fiilis oli että koitetaan vaan selviytyä tästä päivästä🙂