Viime kauden Stanley Cup-mestari Washington Capitals romahti sunnuntain Anaheim Ducks-ottelussa uskomattomalla tavalla.

Capitals-hyökkääjä Nic Dowdin iskettyä toisessa erässä joukkueensa 5-1-johtoon näytti kamppailu jo täysin ratkenneen.

Tämän jälkeen Ducks onnistui kuitenkin kahdesti alle minuutin sisään Andrew Coglianon ja Rickard Rakellin osuttua vierasjoukkueelle ja päätöserässä kamppailu muuttui täydelliseksi Anaheim-näytökseksi.

Ducks meni menojaan kolmella ruotsalaismaalilla Hampus Lindholmin maalattua kerran ja Pontus Åbergin (kuvassa) onnistuessa kahdesti ja voitti mittelön lopulta 6-5.

Kamppailu aiheutti varsinkin ruotsalaisten tekemien maalien myötä varmaankin joillekin kiekkofaneille mielleyhtymiä 2003 MM-kisojen puolivälieräotteluun Suomi-Ruotsi, kun Leijonat tyri 5-1-johtonsa ja Tre Kronor vei pudotuspelin lopulta komealla kirillään 6-5.