© Kuva: Getty Images

Katastrofi! Pekka Rinteen vaihtoon ampunut ruotsalainen nöyryytti maagisesti, myös Juuse Saros ongelmissa

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Nashville Predators -veskarien Pekka Rinteen ja Juuse Saroksen osalta ottelu Vancouver Canucksia vastaan meni täysin pipariksi. Maalilla aloittanut Rinne torjui kahden ensimmäisen kaksikymppisen aikana 21/25 laukausta, tolppien väliin vaihdetun nuorten maailmanmestarin saldo päätöserässä puolestaan oli 4/5 torjuntaa.

Rinteen heikon iltapuhteen ”kruunasi” 5-3-voittoon painaneen Canucksin ruotsalaistähti Elias Pettersson huikealla rangaistuslaukauksellaan. Suomalaisveskari vietiin hyökkääjän toimesta sille kuuluisalle kebabkioskille pahemman kerran.

Päätöserässä torjuntavastuun saanut Saroskaan ei onnistunut kääntämään konferenssikärki Nashvillen kelkan suuntaan. Tappio oli Predsille jonkinlainen katastrofi, sillä Vancouver oli ennen viime yötä voittanut peräti 13 pelistä vain yhden.

Kamppailun muista suomalaisista Predsin Miikka Salomäki keräsi yhden syöttöpinnan, joukkuekaveri Eeli Tolvanen ja Vancouverin Markus Granlund jäivät pisteittä.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!