Jo ensi vuonna rapakon taakse? Mahtavaa läpimurtokauttaan Liigassa pelaava NHL-lupaus täräyttää: ”Olen ottanut isoja askeleita viime vuodesta”

© Kuva: Juha Tamminen

New York Rangersin kesällä 2016 varaama 20-vuotias Lukko -puolustaja Tarmo Reunanen pelaa todellista läpimurtokauttaan Liigassa.

Koko sesongin runsaasti vastuuta saanut Reunanen kokee myös itse nousseensa uudelle tasolle.

– Olen ottanut isoja askeleita viime vuodesta ja saanut runsaasti itseluottamusta. Luisteluni on parantunut ja se antaa minulle paljon lisämahdollisuuksia sekä kiekollisena että kiekottomana, Reunanen kertoo Rangersin nettisivuilla.

Tällä sesongilla raumalaisten paidassa 31 ottelua pelannut Reunanen on saanut jääaikaa keskimäärin lähes 19 minuuttia ottelua kohden ja on kiittänyt vastuusta hienolla tavalla nakuttamalla tehot 4+9=13.

Naantalista kotoisin oleva Reunanen myöntää myös kehityskohteitakin vielä riittävän.

– Minun täytyy tulla paremmaksi omassa päässä. Yritän pelata aggressiivisesti, taklata kovaa ja olla vahva mailalla, mutta ennen kaikkea on oltava tasaisempi, hän painottaa.

Tulevaisuuden suunta on Reunaselle täysin selvä.

– Olen aina ajatellut pelaavani jonakin päivänä NHL:ssä. Se mikä joskus oli unelma on nyt muuttunut realistiseksi tavoitteeksi, Reunanen täräyttää.