Hetkinen? Mikko Rantanen jäi Coloradon supertähden pommin alle tylysti – tapauksella huvittavat seuraukset

© Kuva: Getty Images

Pistelinko Mikko Rantasen johtama Colorado Avalanchen ykkösketju oli jälleen viime yönä kovassa tikissä joukkueen voitto-ottelussa Florida Panthersia vastaan. Edes alkujäillä sattunut suomalaisen ja Gabriel Landeskogin välinen huvittava tapahtumasarja ei horjuttanut Avs-tähtien iskukykyä.

Ensiksi ykkösketjun laitureista Landeskog törmäsi Rantaseen ja kun miehet nousivat jäästä ylös, levitteli suomalainen käsiään nopeasti. Eleistä saattoi päätellä suomalaisen kysyvän esimerkiksi sitä, että mitä joukkuekaveri oikein puuhasi.

Kun pelaajat poistuivat ”kolaripaikalta”, vetäytyi Landeskog taas jään tasalle.

– Kun alkulämmittelyissä törmää, joutuu pelaaja tekemään punnerruksia, Avsin Twitter-tilin videossa veisteltiin.

Kuinka Landeskog onnistui punnerruksissa jääkiekkoilijan täysvarustus niskassa? Voit tutkia suoritusta lisää tästä tai alta.

Joukkueen leirissä näyttää kyseisestä episodistakin huolimatta olevan huumori kohdallaan.

Coloradon juna nimittäin jatkoi vakuuttavaa puksuttamistaan tapahtuman jälkeenkin, kun Florida jäi sen jalkoihin numeroin 5-2. Avsin ykkösketju Landeskog – Nathan MacKinnon – Rantanen iski tällä erää yhteensä tehot 2+2=4.

Alkujäiden törmäyksestä uutisoi Suomessa ensimmäisenä MTVuutiset.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…