Los Angeles Kingsin GM Rob Blake on selvästikin pettynyt joukkueensa heikkoon suorittamiseen ja on nyt aikeissa reagoida siihen mahdollisen vaihtokaupan avulla.

Usean Kings-pelaajan nimi on alkanut pyörimään tiuhaan siirtohuhuissa. Spekulaatioissa on esiintynyt ainakin puolustajien Alec Martinezin ja Jake Muzzinin nimi. Yhtenä varmimpana kaupattavana pidetään kuitenkin sentteri Jeff Carteria.

Rehellisenä miehenä Blake on ilmoittanut siirtolistalle olevien pelaajien agenteille, että muutoksia voi olla tiedossa. Ainakin Carterin pelaaja-agentti Rick Curran on saanut tiedon perille.

– Blake kertoi minulle vilpittömästi, että jos hän tuntee tarvitsevansa muutoksia niin Jeff ja muutama muu kokenut pelaaja ovat vaihtoehtoja kauppaamiselle. Jeff suosii kuitenkin jäämistä Los Angelesiin, jossa hän voisi myös lopettaa uransa, Curran paljasti The Hockey News -lehdelle.

Carterin kauppaaminen ei kuitenkaan ole helppo tehtävä, koska hänen 5,27 miljoonan dollarin vuosipalkan takaavaa sopimusta on vielä kolme kautta jäljellä.

Carterilla ei ole sopimuksessa siirron estävää pykälää, mutta 33-vuotias kanadalainen on ilmoittanut olevansa valmis jäämään eläkkeelle, jos Kings kauppaa hänet johonkin NHL-kaupunkiin missä hän ja hänen perheensä ei halua olla. Tämä tilanne toisi Kingsille suuren palkkakattorangaistuksen.