Ensimmäinen lähes kymmeneen vuoteen! Aleksander Barkov täpinöissään hattutempustaan: ”Olin jo unohtanut miltä se tuntuu”

© Kuva: Getty Images

Viime yön 4-3 -voitto-ottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan ammattilaisuransa ensimmäisen hattutempun iskenyt Florida Panthers-kapteeni Aleksander Barkov oli pelin jälkeen luonnollisesti haltioissaan suorituksestaan.

– En voi vieläkään uskoa mitä tapahtui. Edellisestä hattutempustani on ehkä kymmenen vuotta ja olin jo unohtanut miltä se tuntuu. Ehkä tajuan myöhemmin mitä tapahtui, Barkov sanoi Panthersin nettisivulla.

23-vuotias kippari kehui myös joukkuettaan mainiosta taistelusta.

–  Olemme puhuneet paljon siitä, että meidän täytyy pelata kovaa 60 minuuttia ja mielestäni onnistuimme siinä tänään. He pääsivät kylläkin tasoihin lopussa pari kertaa, mutta näytimme sen jälkeen luonteemme ja löimme lopulta aika hyvän joukkueen, Barkov kertaili.

Perinteiseen tyyliin suomalaissentteri kellotti jatkoajalle venyneessä kamppailussa hurjan jääajan, 27.42.

Koko NHL:n hyökkääjistä eniten kaukalossa viihtyvä Barkov on nakutellut 31 ottelussa kaikessa hiljaisuudessa mainiot tehot 14+17=31.

LUE LISÄÄ: Ikimuistoinen ilta! Aleksander Barkov varasti show’n NHL:ssä – tykitti uransa ensimmäisen hattutempun

Tähän eivät olleet muut pystyneet! Aleksander Barkovin harvinainen hattutemppu jää historian kirjoihin