Suomen ja Venäjän välisestä Channel One Cupista tulee melkoinen jännitystaisto. Otteluun on tarjolla kaikenlaista lisäkutkutusta, sillä erikoistarjouksena saat Suomen voitosta jättikertoimen 30,00.

Jättikerroin 30,00 tarkoittaa sitä, että Leijonien voiton kerrointa on boostattu roimasti ylöspäin. Näin 1€ panoksella pääset tekemään 30€ tilin, jos Leijonat kaataa Venäjän sunnuntaina. Tehtävä ei ole helppo, sillä Suomi lähtee otteluun pienoisena altavastaajana.

Kotietu on tässä ottelussa suuri. Isäntien luulisi syttyvän peliin, sillä ottelu pelataan Pietarissa jalkapalloseura Zenitin kotistadionilla. Ottelun alla peliin on myyty jopa 60 000 lippua. Kaikkiaan kapasiteettia on 70 000 katsojan verran, kannustuksesta tuskin siis luulisi olevan pulaa.

Leijonat on toisaalta pelannut turnauksessa nousujohteisesti. Perjantaina Suomi nousi tappioasemasta voittoon Ruotsia vastaan ja varmasti myös sunnuntaina Leijonat on vaikeasti kaadettavissa. Saumat yllätykseen ovat ehdottomasti olemassa!

Lue alapuolelta ohjeet, miten nappaat tarjouksen ja mukavasti lisäjännitystä pelin seuraamiseen!

Leijonille jättikerroin 30,00 – toimi näin:

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö 1€ panoksella Leijonien voittoa. Jos Leijonat voittaa, saat 30€ ilman kierrätysvaatimuksia.

Lisätietoa: Tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Maksimipanos kohteeseen on 1€. Tarjous on voimassa sunnuntaihin 16.12. klo 16.00 asti.