Dallas Starsin valmentaja joutuu rajoittamaan Miro Heiskasta: ”Häntä kiellettiin menemästä jäälle”

© Kuva: Getty Images

Miro Heiskanen on noussut Dallas Starsin yhdeksi tärkeimmistä puolustajista. Varsinkin nyt, kun pakistoa vaivaavat isot loukkaantumiset, Heiskanen on korvaamattoman arvokas. Nuoruuden innolla ei kuitenkaan aina muista pitää omasta jaksamisestaan huolta.

Dallas-valmentaja Jim Montgomery joutuukin katsomaan tarkasti puolustajansa perään, jotta tämä jaksaa kovan kuormituksen keskellä. Hän tiputti Heiskasen kuormitusta sieltä, missä se on helpoiten tehtävissä: harjoituksista.

– Häntä kiellettiin menemästä jäälle, Montgomery kommentoi Heiskasen poissaoloa joukkueen harjoituksista.

– Hän ei ole tulokas, ei meille. Hän pelaa liikaa minuutteja. Samoin Esa Lindell. Sanoimme että et pääse mukaan, se ei ole vaihtoehto. Nuo jätkät pelaavat niin paljon tärkeitä minuutteja, Montgomery linjasi.

Jäällä vastuuta tuli totuttuun tapaan. Heiskanen pelasi viime yön ottelussa Edmonton Oilersia vastaan reilut 23 minuuttia.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️