Auts! Kiihkeä paikallisderby lähenee: Liigan kuumimmalta joukkueelta huvittava tylytys sarjajumbolle

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa jo jaetulle kolmospaikalle kivunnut Lukko on sarjan kuumin joukkue esimerkiksi viiden edellisen ottelun otannalla. Se on kerännyt noista peleistä yhtä vaille maksimipinnat, eli 14 kappaletta.

Sarjataulukon toisessa päässä keikkuva Ässät puolestaan on jämähtänyt tukevasti viimeiseksi, eikä joukkue ole onnistunut kampeamaan hänniltä pois sitten millään.

Nyt Lukko pisti Twitter-tilillään huvittavan tylytyksen porilaisten suuntaan perjantaina pelattavan ja kiihkeäksi tiedetyn Satakunnan derbyn alla.

– Tilanne sarjataulukossa huomiseen Satakunnan derbyyn, Lukko-leiristä oli kirjoitettu postaukseen, jonka yllä näkyi Liigan sarjataulukon viisi parasta joukkuetta.

Näiden jälkeen alla oli useampia pisteitä, kunnes Twiittiä alaspäin rullaamalla löytyi teksti ”15. Ässät 34”. Ensimmäinen numero viittasi siis sarjasijoitukseen ja jälkimmäinen -pisteisiin.

Huima päivitys oli kruunattu kuvalla, jossa Ässien leiriin kuuluvat henkilöt katsovat järjestään ylöspäin.

Joukkueiden tämän kauden keskinäisiä otteluita tuijottamalla Lukolla ei ole tippaakaan varaa sortua ainakaan kaukalossa surffailuun.

Vaikka jopa jo pudotuspelit alkavat karkaamaan porilaisilta, ovat patapaidat kuitanneet voiton jokaisesta kolmesta keskinäisestä mittelöstä.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…