Liigassa jo jaetulle kolmospaikalle kivunnut Lukko on sarjan kuumin joukkue esimerkiksi viiden edellisen ottelun otannalla. Se on kerännyt noista peleistä yhtä vaille maksimipinnat, eli 14 kappaletta.

Sarjataulukon toisessa päässä keikkuva Ässät puolestaan on jämähtänyt tukevasti viimeiseksi, eikä joukkue ole onnistunut kampeamaan hänniltä pois sitten millään.

Nyt Lukko pisti Twitter-tilillään huvittavan tylytyksen porilaisten suuntaan perjantaina pelattavan ja kiihkeäksi tiedetyn Satakunnan derbyn alla.

– Tilanne sarjataulukossa huomiseen Satakunnan derbyyn, Lukko-leiristä oli kirjoitettu postaukseen, jonka yllä näkyi Liigan sarjataulukon viisi parasta joukkuetta.

Näiden jälkeen alla oli useampia pisteitä, kunnes Twiittiä alaspäin rullaamalla löytyi teksti ”15. Ässät 34”. Ensimmäinen numero viittasi siis sarjasijoitukseen ja jälkimmäinen -pisteisiin.

Huima päivitys oli kruunattu kuvalla, jossa Ässien leiriin kuuluvat henkilöt katsovat järjestään ylöspäin.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Tilanne sarjataulukossa huomiseen Satakunnan derbyyn.

1. Kärpät 76
2. TPS 64
3. Pelicans 55
4. Tappara 55
5. Lukko 55

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

15. Ässät 34

📷: Heikki Westergård

#Lukko #Ässät #liiga

Joukkueiden tämän kauden keskinäisiä otteluita tuijottamalla Lukolla ei ole tippaakaan varaa sortua ainakaan kaukalossa surffailuun.

Vaikka jopa jo pudotuspelit alkavat karkaamaan porilaisilta, ovat patapaidat kuitanneet voiton jokaisesta kolmesta keskinäisestä mittelöstä.