Liiga: Lukko voittaa – sinä keräät jopa 232€ riskittömän potin?

Liiga
Lukko – Pelicans
Keskiviikko 18.30

Tienaa 232€ riskittömästi Lukon voitolla!

Keskiviikon Lukko – Pelicans -otteluun kannattaa panostaa ajoissa – Unibetin kerroin 2,32 Lukolle tuskin kestää ottelun alkuun saakka.

Lukko aloitti sarjan surkeasti, mutta pikkuhiljaa joukkue on saanut pelin kasaan ja tulostakin on alkanut tulla. Lukko nollasi HIFK:n vieraissa viime perjantaina ja esiintyi muutenkin edukseen. Sarjan kolmanneksi heikoimmalla ylivoimatehoilla operoiva Lukko sai kokeilla maalintekoa kahdenkin miehen ylivoimalla, mutta tulosta ei tullut. Se puolusti koko ottelun ajan hyvin ja loi myös paikkoja yhtä paljon kuin isäntäjoukkue. Lukko otti HIFK:n vieraana vain yhden jäähyn, mikä kertoo joukkueen onnistuneen.

Edellisessä Ilves-ottelussa Lukko pelasi myös hyvän ottelun, vaikka Ilves tiukassa pelissä ehkä hiukan paremmille maalipaikoille pääsikin. Joukkue on kolmen ottelun vierasputkessa, Ilves-tappiota edelsi komea ja aivan ansaittu 0-3-voitto Turussa.

Alisuorittaja vs. ylisuorittaja

Pääsemme iskemään makoisaan paikkaan, sillä sarjataulukko valehtelee niin Lukon kuin Pelicansinkin kohdalla. Lukko on paljon sijoitustaan parempi, kun taas Pelicansilla alkukausi on mennyt jopa hieman odotuksia paremmin. Lukon heikkoa sarjasijoitusta selittää osaltaan sen vieraspeleihin painottunut otteluohjelma.

Jo tässä kohtaa kautta suurin osa joukkueista on pelannut kolme tai neljä ottelua enemmän kotihallissaan. Uskomme, että Lukon heikko ylivoimaprosentti 15,56 on tilastoharhaa ja korjaantuu kauden edetessä.

Lukko kohtaa perjantain hegemonia-ottelussa Ässät, mutta emme usko senkään häiritsevän valmistautumista, kun alla on useamman päivän tauko ja edellisestä kotipelistä niin paljon aikaa.

Poimitaan talteen Unibetin kilpailukykyinen tarjous 2,32 Lukon voitolle. Mikäli tili ei vielä ole avattuna, kannattaa napata uuden asiakkaan 100 euron riskitön veto.

Tienaa Lukon voitolla 232€ – tee näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto Lukon voitolle otteluun Lukko – Pelicans. Jos Lukko voittaa, saat 232€ voiton riskittömän 100€ vedon avulla. Jos Lukko häviää, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Tarjous ei pidä sisällään kierrätysvaatimuksia.