Vahvistus tuli: Leijonia olympialaisissa edustanut hyökkääjä siirtyy Kärppiin!

© Kuva: www.severstalclub.ru

Liigan kärjessä paahtava Oulun Kärpät vahvisti maanantaina nettisivuillaan, että hyökkääjä Oskar Osala (arkistokuvassa) pelaa loppukauden kattavalla sopimuksella joukkueessa.

– Oulu on varmasti tällä hetkellä minulle paras paikka kehittyä koko maailmassa. Oli suuria kunnia, että näin hieno organisaatio halusi minut mukaan, Osala sanoi.

Kaudesta 2013-14 eteenpäin KHL-joukkue Metallurg Magnitogorskia edustanut maajoukkueen vakiokasvo ei ole tällä kaudella pelannut missään.

– Vähän alkoi pelaaminen jo kutkuttelemaan. Olin päättänyt, että tulevan kauden työpaikan valitsen oman arvomaailman perusteella. Päätin, että en tee päätöstä liigan tai sopimuksen euromäärän perusteella, vaan valitsen sellaisen paikan, jossa minun on hyvä olla sekä jäällä että sen ulkopuolella, Osala valaisi.

Seuran sivuilla kerrottiin lisäksi, että olympialaisissa ja MM-kisoissa Suomea edustanut Osala on huolehtinut syksyllä fysiikastaan omatoimisella harjoittelulla. Nyt mieli on levännyt ja keho on täynnä energiaa, kun työnteko alkaa Oulussa.

– Olen pitänyt itseni hyvässä kunnossa, ja olen ollut nyt muutaman päivän tiiviimmin jäällä. Haluan kuitenkin olla omien standardieni mukaan huippukunnossa ennen kaukaloon hyppäämistä.

Vain kolmesti hävinneen Kärppien sesonki jatkuu torstaina Jukurien isäntänä.