Patrik Laine järjesteli NHL:ssä melkoisen ilotulituksen, kun hän viimeisteli lauantaina peräti viisi maalia St. Louis Bluesia vastaan.

Kyseisen maali-iloittelun myötä Winnipeg Jets -tähti nousi NHL:n maalipörssin ykköseksi, kun hän on viimeistellyt jo huimat 19 osumaa. Laine on päässyt viime aikoina käsittämättömään iskuun, sillä kymmeneen viime otteluun on syntynyt 16 maalia.

– Jos olen rehellinen, niin odotin tuon tapahtuvan jo aiemmin. Yritin pitää asian pääni sisällä, mutta aiemmin kun hän on tehnyt kolme maalia, niin hänellä on ollut lukuisia paikkoja lisäosumiinkin, Jets-luotsi Paul Maurice totesi lehdistölle ottelun jälkeen.

Laineen mukaan ottelu oli hänen osaltaan poikkeuksellinen, vaikka vastaavaa voi jonain päivänä uudelleenkin.

– Tuntui siltä, että aina kun koskin kiekkoon, niin se meni jollain tavalla sisään. Tämä oli ilmeisesti yksi niistä illoista. Tätä tuskin tapahtuu ihan heti uudelleen, vaikka toivommekin niin, suomalaistykki totesi.

Laine kertoi myös, ettei viiden osumankaan kohdalla ote lipsunut – vaan suomalaistähti haki luonnollisesti vielä lisämaaleja.

– Totta kai halusin tehdä lisää maaleja. Aina voi tehdä lisää osumia, mutta tänään maalimäärä oli viisi. Aina tulee kuitenkin uusi matsi, Laine räväytti medialle.