Oho! NHL-komissaari tapasi Helsingissä Jokereiden ja SKA:n omistajan – suunnitteilla todella mielenkiintoisia yhteistyökuvioita

Helsingissä järjestettävien NHL-otteluiden aikana paikan päällä on runsaasti myös sikariportaan väkeä, joilla on virallisten tilaisuuksien lisäksi epävirallisia tapaamisia.

Venäläisjulkaisu Championatin mukaan NHL:n komissaari Gary Bettman tapasi Helsingissä yhdessä pelaajayhdistys NHLPA-pomo Donald Fehrin kanssa Venäjän jääkiekkoliiton varapuheenjohtaja Roman Rotenbergin sekä kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n puheenjohtaja Rene Faselin.

Keskusteluja käytiin muun muassa jääkiekon kehityksestä, mutta puheeksi kerrotaan myös nousseen mahdolliset ottelut NHL- ja KHL-joukkueiden välillä.

– Kyllä, tapasimme ja kutsuimme NHL:n johtoa katsomaan otteluita Venäjälle. He olivat kiinnostuneita ehdotuksestamme järjestää otteluita liigojemme joukkueiden välillä ja jatkamme näitä neuvotteluita myös jatkossa. Tällaisten pelien järjestäminen auttaa jääkiekon kehittymisessä, myös Jokereiden ja SKA Pietarin taustalla huseeraava Rotenberg toteaa.