Nyt on itsevarmaa! NHL-megalupas Kaapo Kakko ei turhia ujostele tavoitteissaan – Rasmus Kupari nosti esiin yhden erityisominaisuuden

© Kuva: Ilari Isotalo

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Ensi kesänä NHL:ään varattava suomalaislupaus Kaapo Kakko on tullut ryminällä Liigan parrasvaloihin.

17-vuotias hyökkääjä on summannut 16 ottelussaan kovat tehot 3+7=10, jolla irtoaa tulokkaiden pistepörssin toinen sija.

Kakon puheista ja tavoitteista voi päätellä, että itseluottamus on korkealla.

– Minulla ei ole mitään oikeita paineita. On upea mahdollisuus päästä pelaamaan hyvin Suomen pääsarjassa. Minun tulee näyttää, että voin olla ykkösjätkä siellä, Kakko kommentoi NHL:n virallisten verkkosivujen haastattelussa.

Kakkoa kaavaillaan tällä hetkellä koko ensi kesän varaustilaisuuden toiseksi varaukseksi, koska jenkkihyökkääjä Jack Hughesia pidetään lähes varmana ykkösnimenä.

– Olen todella innoissani varausvuodestani. Tiedän, että se tulee olemaan vaikeaa, mutta haluan näyttää kuinka hyvä olen, Kakko sanoi.

Kärppien suurlupaus Rasmus Kupari on päässyt seuraamaan läheltä Kakon otteita, eikä TPS:n nuorukaisen vahvuuksista ole epäselvyyttä.

– Hän on todella kova lahjakkuus – yksi parhaista omassa ikäluokassaan. Joskus katson hänen pelaamistaan ja sanon: ”Vau, miten hän teki sen?”. Mielestäni hänen kiekonkäsittelynsä on aivan kärkiluokkaa hänen ikäluokassaan. Hän on myös iso jätkä, joten hän voi kontrolloida kiekkoa ja haastaa vastustajia hyvin, Kupari ylisti.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!