Nyt on itsevarmaa! NHL-megalupas Kaapo Kakko ei turhia ujostele tavoitteissaan – Rasmus Kupari nosti esiin yhden erityisominaisuuden

© Kuva: Ilari Isotalo

Ensi kesänä NHL:ään varattava suomalaislupaus Kaapo Kakko on tullut ryminällä Liigan parrasvaloihin.

17-vuotias hyökkääjä on summannut 16 ottelussaan kovat tehot 3+7=10, jolla irtoaa tulokkaiden pistepörssin toinen sija.

Kakon puheista ja tavoitteista voi päätellä, että itseluottamus on korkealla.

– Minulla ei ole mitään oikeita paineita. On upea mahdollisuus päästä pelaamaan hyvin Suomen pääsarjassa. Minun tulee näyttää, että voin olla ykkösjätkä siellä, Kakko kommentoi NHL:n virallisten verkkosivujen haastattelussa.

Kakkoa kaavaillaan tällä hetkellä koko ensi kesän varaustilaisuuden toiseksi varaukseksi, koska jenkkihyökkääjä Jack Hughesia pidetään lähes varmana ykkösnimenä.

– Olen todella innoissani varausvuodestani. Tiedän, että se tulee olemaan vaikeaa, mutta haluan näyttää kuinka hyvä olen, Kakko sanoi.

Kärppien suurlupaus Rasmus Kupari on päässyt seuraamaan läheltä Kakon otteita, eikä TPS:n nuorukaisen vahvuuksista ole epäselvyyttä.

– Hän on todella kova lahjakkuus – yksi parhaista omassa ikäluokassaan. Joskus katson hänen pelaamistaan ja sanon: ”Vau, miten hän teki sen?”. Mielestäni hänen kiekonkäsittelynsä on aivan kärkiluokkaa hänen ikäluokassaan. Hän on myös iso jätkä, joten hän voi kontrolloida kiekkoa ja haastaa vastustajia hyvin, Kupari ylisti.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!