NHL-ura ohi? Kaleva: Jussi Jokinen paljasti loppukauden suunnitelmansa: ”Olen tehnyt luopumistyötä”

© Kuva: Getty Images

Jussi Jokisen ajatukset ovat yhä NHL:ssä, mutta varallekin on luotu jo suunnitelma, uutisoi Kaleva.

35-vuotias suomalaishyökkääjä allekirjoitti tällä viikolla pätkäsopimuksen Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan EHC Klotenin kanssa. Sopimus on voimassa ainostaan 5. joulukuuta saakka, joten NHL kiinnostaa yhä.

Kaikesta huolimatta Jokinen ymmärtää myös, ettei NHL:stä välttämättä avaudu enää paikkaa, mutta hän haluaa katsoa tämän kortin aivan loppuun saakka.

– Tämä on ollut henkisesti haastavaa aikaa sen jälkeen, kun Detroit teki ratkaisunsa. Tavoitteeni on ollut koko ajan NHL:ssä, mutta nyt olen tehnyt ajatusten tasolla luopumistyötä sen suhteen, että pelit siinä liigassa saattavat olla ohi. Todennäköisyys NHL-urani jatkumiselle alkaa olla pieni, Jokinen myönsi Kalevalle.

Mikäli taalajäiltä ei löydy enää suomalaiskonkarille työnantajaa, jatkuu ura muualla. Pelihaluja riittää vielä rutkasti.

– Jos NHL:stä ei kuulu tammikuun aikana mitään, teen loppukaudeksi sopimuksen jonkun eurooppalaisen seuran kanssa, Jokinen paljasti.

Eurooppaan jäädessään uutinen voisi olla myös Leijonille kova, sillä kokenut hyökkääjä vapautuisi mahdollisesti Suomen maajoukkueen käyttöön.

Lähde: Kaleva