NHL:n All Star -tapahtuma on ollut jo pitkään fanien mielestä hyvin kyseenalainen tapahtuma ja sen merkitys on kyseenalaistettu moneen otteeseen.

Lähes joka vuonna jokin sarjan tähtipelaaja jättää tähdistöottelun väliin vedoten ”loukkaantumiseen” tai muuhun syyhyn.

Columbus Blue Jacketsin venäläistähti Artemi Panarin ei tunnusta itseään kovin kovaksi All Star -tapahtuman faniksi. Viime kaudella Panarin ei saanut kutsua tapahtumaan, mutta tällä kaudella se on hyvinkin todennäköistä, kun ottaa huomioon miehen 20 ottelussa summaamat tehot 5+17=22.

– Tähdistöottelu? Ihan rehellisesti, se on mielestäni yleisesti ottaen hevonp*skaa. Sinne mennään kolmeksi päiväksi, osallistutaan kaikkeen roskaan ja allekirjoitetaan nimikirjoituksia. Minulle sillä tapahtumalla ei ole mitään vaikutusta. He eivät valitse sinne parhaita pelaajia. Viime vuonna mietin jo minkä tekosyyn keksin, jotta minua ei valittaisi sinne. Minun olisi parempi olla Miamissa kokkaamassa sekä valmistautumassa seuraaviin otteluihin. Sovimme jo Bobrovskin kanssa, että lennämme Miamiin – emme tule paikalle, Panarin tylytti Instagram-lähetyksessä yhdessä tähtivahti Sergei Bobrovskin kanssa.

Lähde: Championat.ru