Calgary Flames on kärsinyt tällä kaudella suurista maalivahtiongelmista. 36-vuotias Mike Smith on torjunut 13 ottelussa. Hänen torjuntaprosenttinsa on vaatimaton 87,6. Jos kanadalaisjoukkue mielii pudotuspeleihin, on sen hankittava vahvistusta maalin suulle mahdollisimman pian.

Mediajätti Sportsnet listasi todennäköisimmät maalivahdit, joiden perässä Calgary voisi olla. Potentiaalisin nimi on Columbuksen Sergei Bobrovsky, jonka jatkaminen Jarmo Kekäläisen johtamassa seurassa on epävarmaa.

Muut maalivahtivalinnat ovat nimiä, joiden parhaat vuodet ovat kiistatta jo takanapäin: New Jersey Devilsin Cory Schneider, Detroit Red Wingsin Jimmy Howard, Boston Bruinsin kakkosvahti Jaroslav Halak, Anaheim Ducksin Ryan Miller sekä Ottawa Senatorsin Craig Anderson.

Sportsnetin luettelemista nimistä mielenkiintoisin on Ducks-vahti Ryan Miller. Anaheim luottaa vahvasti ykkösvahti John Gibsoniin, eikä kokeneelle Millerille juuri liitä peliaikaa suuresta statuksesta huolimatta.

Lisäksi vapailla markkinoilla olisi vielä Kari Lehtonen. Hänestä ei ehkä olisi enää luotettavaksi ykkösvahdiksi, mutta Lehtonen voisi ainakin keventää David Rittichin taakkaa Flames-maalilla nyt, kun Smith on sysätty syrjään ykkösvahdin pallilta.