NHL-huuma on ollut Suomessa läpi viikon käsinkosketeltavaa, kiitos Helsingissä pelattavien Florida Panthersin ja Winnipeg Jetsin välisten NHL-otteluiden. Sekä Aleksander Barkov että Patrik Laine ovat näyttäneet jo aiemmin sen, kuinka suosittuja nuoret tähdet etenkin maassamme ovat.

Pelaajien suosio on kuitenkin tällä viikolla konkretisoitunut vielä erikoisemmin. Esimerkiksi aiemmin viikolla Hartwall Areenalla järjestettyjä avoimia treenejä seurasi useita tuhansia ihmisiä.

– Tästä huomaa, kuin iso tähti Aleksander Barkov on. Kun hän tulee Suomessa harjoituksiin, niin hän myy hallin lähes loppuun, pantteripaitojen Keith Yandle latasi Panthersin Twittertilillä.

x - Florida Panthers

@FlaPanthers
Yands shares an update on the team's preparation for game one of the #NHLGlobalSeries and watching Barkov handle his celebrity status with grace.

Yandle's Panther Postcard » bit.ly/PantherPostcar…

Kovaa suosiota nauttii myös Laine. Pikkuiset suomalaisfanit ovat tehneet harvinaisen selväksi sen, kenen nimeen he vannovat.

Winnipeg Jets

@NHLJets
“Laine, Laine, Laine, Laine!”

#JetsSuomessa | #NHLGlobalSeries

Barkov ja Laine joukkueineen iskevät yhteen torstaina ja perjantaina. SuomiKiekko-sivustolta on tekijöitä paikan päällä Helsingissä.