Liiga: SaiPa jää perjantaina jalkoihin

Liiga
HPK – SaiPa
Perjantai 18.30

Kerho tuo eurot pelikassaan

Aivan jäätävässä vireessä pelaava HPK ei juuri nyt ole kaukana Liigan parhaan joukkueen tittelistä. Toki Kärpät on meidänkin rankingeissa ykkönen, mutta HPK on kenties nykyvireessään jo sen pahimpia haastajia. Ilveksen se kaatoi viimeksi ansaitusti näytöstyyliin, eikä edellisissäkään esityksissä suurempaa vikaa ole ollut.

IFK venytti edellisottelun jatkoajalle, täysin ansaitsemattaan tosin. HPK oli tuossakin ottelussa kuskin paikalla alusta alkaen. Pelicansia vastaan tullut tilastotappio 4-1 ei sekään kerro joukkueiden tasoerosta. HPK vain sattui tuona päivänä ottamaan järkyttävän määrän jäähyjä ja missaamaan omat hyvät paikkansa.

Musertava vierassaldo

SaiPan puolestaan näemme alkukauden ylisuorittajana. Sillä on vielä täysi työ Playoffseihin päästäkseen. Joukkue on elänyt alkukauden upeiden kotiotteluidensa avulla, vieraista SaiPan saldo vetää kuitenkin surkeudessaan vertoja KalPalle. Kasassa on 11:stä yrittämästä ainoastaan yksi voitto.

HPK:lla luistin kulkee ja kotietu on suuri etenkin perjantai-iltana. Seuraava ottelukin on HPK:lla edessään vasta ensi viikon keskiviikkona, joten tässä ottelussa se jättää jäälle kaikkensa. Tämän pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi heikon vierailijan kanssa.

Vaihtoehtoja rahantekoon

Päävihjeemme on Unibetiltä tarjottava HPK:n 1,72-kertoiminen kotivoitto. Uudet asiakkaat tekevät tällä riskittömästi 72 euron voiton.

Jo pitempään asiakkaana olleet saattavat innostua myös tasoitusvaihtoehdoista. Emme usko HPK:n nostavan jalkaa kaasulta johtoasemassakaan, joten esimerkiksi HPK:n kahden maalin voitto (2,25) ja kolmen maalin voitto (3,55) tulevat kysymykseen.

Tienaa HPK:n voitolla 172€ – tee näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto HPK:n voitolle otteluun HPK – SaiPa. Jos HPK voittaa, saat 172€ riskittömän 100€ vedon avulla. Jos HPK häviää, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Tarjous ei pidä sisällään kierrätysvaatimuksia.