Liiga: Miksi KalPaa pitää pelata tänään?

Liiga
KalPa – TPS
Perjantai 18.30

Tienaa 310€ riskittömästi KalPan voitolla!

Perjantai-illan yllätyshaku Liigasta on KalPan voitto Turun Palloseurasta. Materiaalietu on vierailla, eikä KalPan viime aikojen esityksissä ole hurraamista. Tepsin voi kuitenkin laskea tilastollisesti ylittäneen joukkueena itsensä alkukauden aikana. Joukkue on uudistumisen jälkeen ollut jäätävän hyvä erikoistilanteissa niin ylivoimalla kuin alivoimallakin.

TPS:llä on myös kaksi mainiota maalivahtia, joten joukkue saattaa olla rakennettu paremmin Playoffseihin kuin viime vuonna. Paikoista on osuttu kuitenkin hieman maaliodottamia paremmin, ja sarjataulukko hieman mairittelee turkulaisia. Lisäksi Henrik Haukeland on toistaiseksi sivussa, joten Rasmus Tirrosta joudutaan kuormittamaan lähiviikkoina.

Välipeli Tepsille?

Tiistainsa Sportia vastaan TPS hallitsi kiekkoa toisessa erässä mielin määrin. Muutoin peli oli tasainen, eikä jatkoaikatappio mikään huutava vääryys ollut. Simon Suorannan paluu voidaan laskea Turussa isoksi plussaksi. Nyt KalPa-kohtaaminen sattuu kuitenkin ikävään rakoon, sillä viikonloppuna odottaa Oulussa viikon päävastustaja Kärpät. Voitto alla KalPa olisi ollut vieläkin selkeä välipeli Tepsille ennen Kärppien kohtaamista.

KalPa on kaksikosta selvästi huonompi. Materiaalietu ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kotijoukkue kaatuu tänään helposti. Kotonaan joukkueen heikosti sujunut alivoimapeli on ollut selvästi parempaa kuin vieraissa. Vaikka fanit alkavat hiljalleen turhautua KalPan peliesityksiin, alkuviikon Pelicans-ottelu antaa lisää valoa tunneliin tappiosta huolimatta.

”Markkina reagoinut liikaa sarjatilanteeseen”

Toisen erän lopulla hankittu johto ei kestänyt, kun Pelicans sai onnekkaan tasoituksen kolmannen erän alussa. Vaikka tappio lopulta tuli, ei Pelicans ollut tasaisessa ottelussa missään nimessä selvästi parempi. Hieman paremmalla tuurilla KalPa olisi saattanut pitää pinnat.

KalPan kotisaldo on nytkin 4-3-4, ja mielestämme markkina on reagoinut liikaa sarjatilanteeseen. Poimitaan talteen Unibetin kilpailukykyinen tarjous 3,10. Mikäli tili ei vielä ole avattuna, kannattaa käyttää hyväksi 100 euron riskitön veto, jonka Unibet tarjoaa pelitilin avaamisen yhteydessä.

Tienaa KalPan voitolla 310€ – tee näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, saat rahasi takaisin 100€ asti.

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Tarjous ei pidä sisällään kierrätysvaatimuksia.