Liiga
Pelicans – Tappara
Torstai 18.30

Pelicans otteluun erinomaisesta tilanteesta

Pääsemme kokeilemaan tänään Pelicansia kertoimella 1,87 ille. Kyseessä on luonnollisesti moneyline-kohde – veto siis osuu myös mikäli Pelicans voittaa jatkoajalla tai rankkareilla.

Pelicans pääsee erinomaisesta tilanteesta Tappara-otteluun, merkittäviä loukkaantumishuolia sillä ei ole. Sitä voi pitää jopa pienenä tilastollisena ihmeenä, joukkue kun joutui urakoimaan järjettömät seitsemän ottelua kahteentoista päivään. Näistä viimeisin päättyi jatkoaikatappioon Kouvolassa numeroin 5-4. Odotetusti puolustuspelaaminen ei enää ollut aivan tiiviimmillään viimeisissä peleissä.

Akut ladattuina

Nyt energiatasot ovat taas saatu ylös ja Pelicans tulee alusta täysillä Ville Niemisen rakasta vihollista vastaan. Vaikka Pelicans on viime otteluiden tuloksia tuijoteltaessa Tapparaa jäljessä, emme anna tämän kauheasti häiritä. Pelicans on tappiopeleissäkin pystynyt hallitsemaan kiekkoa kovimpiakin joukkueita vastaan ja tekemään sitä myötä riittävästi laadukkaita maalintekotilanteita.

Tappara on kieltämättä ollut viime aikoina nousuvireinen ja onnistunut mainiosti etenkin vieraspeleissään. Joukkueita vertailtaessa Pelicans vetää kotietunsa ohella pidemmän korren myös maalivahtipelissä. Jakub Skarek on pelannut upean alkukauden ja päästänyt ainoastaan 1,80 maalin keskiarvolla kiekkoja taakseen.

Tapparalla on muutama pidempiaikainen loukkaantuminen – näillä ei kuitenkaan ole merkitystä ottelun voimasuhteisiin.

Bonus talteen

Pidämme 1,87-kertoimista tämän kohteen moneyline-vetoa parhaana sijoituskohteena. Niillä, joilla on käytettävissään in ensitallettajille suunnattu riskitön sadan euron veto, voi myös tasoituksellinen vähintään kahden maalin voitosta tarjottu 3,55 tulla kysymykseen.

Vaikka osuma tulee harvemmin, voi vetoa jännittää huoletta. palauttaa panoksen aina sataan euroon saakka, mikäli tulos ei ole suosiollinen. Luotamme kuitenkin Isku Areenan taikaan. Pelicans ei välttämättä ole sarjan TOP5-joukkueita, mutta uskomme joukkueen kuuluvan loppukaudesta siihen ryhmään pelkkien kotiotteluiden tilastoja vertaillessa.

Tienaa Pelicansin voitolla 187€ – tee näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Pelicans – Tappara ja kohteeseen Pelicans moneyline. Jos Pelicans voittaa, saat 187€ riskittömän 100€ vedon avulla. Jos Pelicans häviää, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Tarjous ei pidä sisällään kierrätysvaatimuksia.