Leo Komarov sai alkulämmittelyyn pikkuruisen vieraan – katso hellyttävä video

© Kuva: Getty Images
Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

New York Islandersista on tullut yksi NHL:n sinivalkoisimmista joukkueista, kun Leo Komarov ja Valtteri Filppula liittyivät joukkueen vahvuuteen kesällä. Kummankin suomalaishyökkääjän kausi uudessa seurassa on lähtenyt mallikkaasti käyntiin, ja elämä Brooklynissä näyttää maistuvan.

Ennen viime yön ottelua Montreal Canadiensia vastaan Komarov sai tuttuja vieraita kaukalon laidalle. Vaimo Juulia Komarov ja perheen puolitoista vuotias pienokainen kävivät antamansa tervehdyksensä pleksin läpi. Erityisesti pieni taapero näytti olevan haltioissaan nähdessään isäukon pelivermeet päällä.

Islanders hävisi ottelun jatkoajalla lukemin 3-4.

Lue myös: Suomalaisduo pääsi tyylittelemään kauniin osuman NHL:ssä – katso video

Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!