San Jose Sharksin Evander Kane, 27, on haastettu oikeuteen. Kanteen alullepanija on Jane Doe -nimimerkkiä käyttävä nainen, joka väittää Kanen luvanneen maksaa tälle kolme miljoonaa dollaria heidän lapsensa abortoinnista. Kanadalaishyökkääjä koki vauvan mahdolliseksi haitaksi omalla jääkiekkourallaan.

Nimimerkin lausuman mukaan pelaajan toimesta vaadittu abortti suoritettiin kesäkuussa, mutta Kane ei maksanut hänelle koskaan lupaamiaan rahoja.

Kummallista draamaa

NHL:ssä kaudella 2009-10 debytoineen hyökkääjän ja kyseisen naisen parisuhde on ollut melkoista draamaa.

Kaksikko aloitti naisen mukaan seurustelemaan vuonna 2015, ja jo vuotta myöhemmin nainen tuli raskaaksi. Vielä silloin kummatkin olivat abortin kannalla.

Edelleen jatkuneen suhteen vuoksi nainen tuli raskaaksi myös vuonna 2017. Doe kertoi Kanen kehottaneen tekemään abortin, koska vauva haittaisi hyökkääjän jääkiekkouraa. San Jose -pelaajalla oli lisäksi samaan aikaan suhde myös toisen naisen kanssa.

Kaksikko jatkoi seksuaalista suhdettaan, ja nainen tuli kolmannen kerran raskaaksi tämän vuoden toukokuussa. Tällä kertaa nainen ei halunnut kuitenkaan tehdä aborttia.

Doe väittää, että Kane olisi kertonut raskauden olevan ”suuri virhe” haluten tämän tekevän jo kolmannen abortin kahden aiemman lisäksi.

Kun nainen kieltäytyi tästä, tarjosi Atlanta Thrashersissa uransa aloittanut pelaaja naiselle miljoona dollaria mielensä muuttamiseksi. Ja kun tämäkään ei kelvannut naiselle, tuli Kane vielä takaisin rahoineen tarjoten kolmea miljoonaa. Tästä nainen ei kieltäytynyt vaan teki abortin lähteiden mukaan kesäkuussa.

Kane ei kuitenkaan koskaan maksanut lupaamiaan rahoja ja nyt nainen vaatii oikeudessa yli kuuden miljoonan dollarin korvauksia.

Lähteet: NHL Suomi, TMZ Sports