Huipputarjous: 100€ riskitön veto – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

Unibet tarjoaa kaikkiin viikon otteluihin huipputarjouksen. Saat riskittömän vedon 100€ asti ilman kierrätysvaatimuksia.

Tarjous on voimassa kaikkiin viikon koitoksiin. Voit myös lyödä vetoa useammasta kohteesta ja niputtaa mielenkiintoisimmat kohteet samalle lapulle.

Jos vetosi voittaa, voit nostaa voittosi heti ulos ilman kierrätysvaatimuksia. Ja jos vetosi ei voita, saat rahasi takaisin 100€ asti ilman kierrätysvaatimuksia.

Pääset lunastamaan riskittömän vedon 100€ asti seuraamalla alapuolen ohjeita. Tsekkaa myös alapuolelta mitä kiekkomaailmassa tapahtuu tällä viikolla!

Lunasta 100€ riskitön veto näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus
3. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, saat rahasi takaisin 100€ asti.

Viikon huippukoitoksia:

Karjala-turnaus:

Suomi kohtaa tällä viikolla Karjala-turnauksessa Venäjän, Tshekin ja Ruotsin. Ottelut alkavat torstaina, kun Leijonat kohtaa Venäjän klo 18.30 alkaen. Turnaus huipentuu sunnuntaina legendaarisella ottelulla Suomi – Ruotsi.

CHL-playoffit:

Jääkiekon CHL:ssä ollaan jo playoffs-vaiheessa. Neljännesvälierissä Tappara kohtaa Kometo Brnon ja Kärpät saa vastaansa Zürichin. Molemmat kotimaiset joukkueet ovat kehissä tiistaina. Tapparan ottelu alkaa klo 19.00 ja Kärppien hiukan myöhemmin, kello 20.45 alkaen.

NHL:

Pelit rapakon takana jatkuvat normaaliin tapaan. Erityisen mielenkiintoista on seurata, miten Patrik Laineen maalivire kehittyy. Suomessa pelatuissa otteluissa jyvä löytyi ja kestääkö vire?

KHL:

KHL vetäytyy myös tauolle, mutta muutamista matseista ehditään vielä nauttia. Pelipäivät ovat tällä viikolla maanantaina ja tiistaina!